Khalid wil altijd blijven bijleren

Eigenlijk wilde Khalid na twee maanden al weg bij Ambi Pack, omdat hij wist dat hij meer in zijn mars had dan de functie waar hij oorspronkelijk op had gesolliciteerd. Een andere werkgever bood hem die gewenste functie wel. “Toen ik liet weten dat ik weg wilde, dacht Ambi Pack meteen met me mee en is mij alle vertrouwen gegeven om hier te laten zien wat ik allemaal kon. Ik ben nog iedere dag blij dat ik toen ben gebleven.”

Khalid is iemand die zijn kennis altijd wil uitbreiden. Dankzij die leergierigheid schopte hij het al snel tot Technisch Operator bij Ambi Pack. “Ik blijf doorleren. Een tijd terug heb ik nog een opleiding Elektrisch Schakelen gevolgd en ik wil graag nog aan de slag met een opleiding automatisering”, vertelt Khalid vlak nadat hij van een leverancier uitleg heeft gekregen over een fonkelnieuwe sacheteermachine. “Ik ben ook al regelmatig naar het buitenland gegaan om bij leveranciers zelf alle wetenswaardigheden van een nieuwe machine te leren.”

Medewerker geconcentreerd aan het werk bij onze machines

Ik ben iedere dag blij dat ik ben gebleven.

Mevrouw aan het bladeren door brochure

Khalid zegt gespecialiseerd te zijn in blisterlijnen en potten-afvullijnen. Wanneer hij door het bedrijf loopt, denkt hij constant na over wat er in technisch opzicht verbeterd kan worden. “Kijk, dit is een extra arm die ik gemonteerd heb op een sluitzegelmachine”, zegt hij lopend langs een van de lijnen.

“Ik voel me hier erg gewaardeerd. Op een gegeven moment kreeg ik zelfs een auto van de zaak. Dat rijdt een stuk fijner naar mijn woonplaats Den Haag”, aldus Khalid die met zijn vrouw en vier kinderen in de Hofstad woont. “Op het werk wordt altijd als eerste gevraagd hoe het thuis is. Niet of ik iets al af heb. Die betrokkenheid maakt voor mij dat ik echt op mijn plek zit hier.”

Onze technical operator aan het werk

Ik voel me hier erg gewaardeerd.