Bij Ambi Pack behalen we resultaten samen

In ons bedrijf werken zo’n 90 mensen in uiteenlopende functies. Allemaal mensen met een eigen verhaal. Hier lees je een paar van die verhalen uit het magazijn, vanaf kantoor en bij de productie,- en verpakkingslijnen.

Onze collega’s aan het woord

We praten aan een kartonneermachine met Gosia over haar dertien jaar bij Ambi Pack

Aanvankelijk dacht Gosia dat ze tijdelijk bij ons zou komen werken. Dertien jaar later voelt ze nog dat iedere dag iets nieuws brengt.
Lees meer

We lopen met Khalid door het bedrijf en praten over hoe hij zich bij Ambi Pack blijft ontwikkelen

Khalid is iemand die graag het onderste uit de kan haalt. Overal ziet hij mogelijkheden, is te merken als je met hem door het bedrijf loopt. Hij vertelt over de kansen die hij heeft gekregen.
Lees meer

We schuiven aan bij de kwaliteitsafdeling waar Wim-Jaap uitlegt over denken in oplossingen

Kwaliteit staat voorop. Dat weet Quality Assurance Officer Wim-Jaap als geen ander. Hij legt uit hoe je zowel de voet op de rem kunt zijn als degene die met oplossingen komt.
Lees meer

We treffen Maurits in de kantine en bespreken hoe hij bij Ambi Pack het vak leert

Maurits is nog maar kort aan de slag als Warehouse Employee. Eén dag per week gaat hij nog naar school. Als het aan hem zou liggen, kwam hij vijf dagen per week naar ons bedrijf.
Lees meer

We kijken mee met Osman bij een mengmachine terwijl hij vertelt over een bijzonder jaar

Een mooi jaar voor Osman: een nieuwe baan, trouwen en een kind op komst. Vooral in dit soort tijden is een fijne werkplek belangrijk, zo legt hij uit terwijl hij een productie draait aan een mengmachine.
Lees meer

We ontmoeten Penny op kantoor waar ze uitlegt hoe ze ons hele bedrijf doorgrondt

Als Sales Support moet je precies in kaart hebben wat er allemaal binnen ons bedrijf gebeurt. Dat zorgt voor veelzijdig werk, vertelt Penny op kantoor.
Lees meer