Het begon allemaal met één man en één machine

Familie Tio

Ons bedrijf werd eind jaren negentig opgericht door Jan Tio. Ooit begonnen in een kleine loods met één blisterlijn, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf waar nu zo’n negentig mensen werken. Samen produceren en verpakken we verschillende soorten voedingssupplementen, medicijnen, cosmetica en voedingsmiddelen waarmee we klanten over de hele wereld bedienen.

Nog altijd geldt Jan’s filosofie waarin het welzijn van onze medewerkers centraal staat. We geloven in continuïteit boven snelle groei. Investeren doen we niet alleen in onze machines, maar vooral ook in onze mensen.

Productie

We maken een grote verscheidenheid aan producten. Daarbij komt veel kijken. Onze klanten leveren recepten op basis waarvan wij tabletten en capsules maken met de modernste machines.

We zijn constant op zoek naar manieren om het productieproces te optimaliseren. Een heldere logistiek en duidelijke samenwerking tussen onze verschillende afdelingen is daarbij erg belangrijk. Oplossingen vinden we immers altijd samen.

Verpakken

Medewerker bezig met verpakkingen

Het begon voor ons allemaal ooit met het verpakken van producten. Naast medicijnen en voedingssupplementen worden aan onze sacheteer, – blister,- en pottenlijnen ook voedingsmiddelen verpakt. Het verpakken van dit soort producten is secuur werk waarbij het leveren van kwaliteit voor ons voorop staat.

Medewerker bezig met verpakkingen
Het is secuur werken waarbij kwaliteit altijd voorop staat.
Medewerkers aan het werk

Harde cijfers

Wat begon met één machine, is uitgegroeid tot een imposant machinepark dat doorlopend wordt vernieuwd. Met onze zeven sacheteermachines verpakken we bijvoorbeeld cosmetica en voedingssupplementen die je misschien zelf ook wel in de winkel kunt tegenkomen.

7
Sacheteermachines

Iedere dinsdag kun je meedoen aan onze energieke bootcamp. Ontzettend leuk en gezellig om met je collega’s ook buiten werktijd iets te doen. Daarnaast is het natuurlijk harstikke gezond om samen lekker fit te blijven.

90
Collega’s

Ondertussen werken we met ongeveer negentig mensen. Ondanks het feit dat we sinds eind jaren negentig flink zijn gegroeid, zijn we nog echt een familiebedrijf waarin de lijntjes kort zijn, de meeste collega’s elkaar wel kennen en waarin we het produceren en verpakken van producten echt zien als een gezamenlijke klus die we met zijn allen klaren.

4
Bootcamps per maand

Een capsuleermachine bij Ambi Pack spuugt per minuut met gemak 1500 nauwkeurig gevulde capsules uit. Het werken met zo’n machine vergt veel precisie. Omdat je met grote verpakkingen met poeder in de weer bent, kan het juist ook zwaar of stoffig werk zijn. Natuurlijk vindt alles plaats onder strenge hygiënemaatregelen.

1500
capsules per minuut

Zachte waarden

Lachende mensen

Als het goed gaat met onze mensen, gaat het goed met ons bedrijf. We proberen een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich comfortabel, gehoord en ontspannen voelt. Als dat allemaal in orde is, geloven we er sterk in dat het ook met het werk wel in orde komt.

Werk is belangrijk, maar goed contact met je collega’s is minstens zo van belang. Daarom organiseren we geregeld activiteiten waarop je collega’s eens op een andere manier leert kennen. Zoals bijvoorbeeld onze bootcamp of met een Ambi Pack team meedoen aan een sportevenement. Als het warm is, trakteren we op ijsjes. Ook organiseren we in de zomer een gezellige barbecue.

Naast werk zijn ook ontspannende activiteiten belangrijk bij Ambi Pack

We zijn er trots op dat we ondertussen 19 collega’s hebben die al 12,5 jaar met veel plezier bij ons werken. In de loop der jaren hebben verschillende mensen zich op een bijzondere manier kunnen ontwikkelen. Ieder op zijn of haar manier. We hebben een gezonde ambitie op een plek waar onze mensen centraal staan.