Planner; Heb jij de regie over onze planning?

Geplaatst op: 13-05-2022

Ter vervanging zoekt Ambi Pack een professionele Planner (24-40h). Je stemt actief af met Sales, Productie, Warehouse en QA. Hierdoor ben je volledig op de hoogte en kun je zorgen voor een efficiënte korte en middellange termijn planning voor onze machines en mensen.

 • Functie

  Planner

 • Werkervaring

  1 - 5 jaar

 • Full-time / Part-time

  24 - 40 uur

 • Salaris indicatie

  Nader te bepalen

 • Opleidingsniveau

  HBO denk- en werkniveau

 • Sluitingdatum

  31 augustus 2022

Wat ga je doen?

Jij hebt, samen met je collega Planner, de regie over onze planning. Je stemt actief af met Sales, Productie, Warehouse en QA. Hierdoor ben je volledig op de hoogte en kun je zorgen voor een efficiënte korte en middellange termijn planning voor onze machines en mensen.  Spreekt dit je aan? Dan hebben wij een uitdagende functie als Planner voor jou! In deze centrale rol binnen ons platte familiebedrijf, krijg jij de ruimte om je kwaliteiten te benutten en met jouw input het verschil te maken.

Wie ben jij?

Jij voelt je thuis in de dynamiek van een co-packer, signaleert knelpunten en schakelt ad hoc zodat je, samen met alle Ambi Pack collega’s, onze klanten optimaal kunt bedienen. Je wilt alles leren over welke order het beste op welke lijn kan worden verwerkt, want je begrijpt dat dát jou een betere planner maakt. Wij werken en plannen To Order. Bij de prioritering van orders, vind je de juiste balans tussen interne en externe belangen. Je monitort de voortgang van de productie continu en stelt kritische vragen. Jij zorgt er voor dat alle relevante partijen op te hoogte blijven en stemt af.

Je bent goed in details en let tegelijkertijd ook op de grote lijnen. Omdat het jouw doel is om elke dag optimaal te laten verlopen, vind je het belangrijk en leuk om processen en systemen te verbeteren en overzicht en structuur te creëren. Door jouw ervaring en enthousiasme, krijg je je collega’s hierin mee.

Word jij enthousiast van de omschreven rol en:

 • Heb jij HBO werk- en denkniveau en 3 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in een productieomgeving;
 • Ben jij een energieke professional, weet jij van aanpakken, ben je collegiaal en communicatief sterk;
 • Heb je ervaring met ERP software, bij voorkeur met Ridder IQ en vind je het leuk om te helpen in de optimalisering van het gebruik van dit systeem binnen Ambi Pack?

Waar ga je werken?

Ambi Pack is een co-producent en co-packer van voedingssupplementen, medical devices, cosmetica en geneesmiddelen. Binnen Ambi Pack verwerken we verschillende grondstoffen in onze productie- en verpakkingslijnen. Ambi Pack is een echt familiebedrijf. Dit betekent een enorme toewijding, korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit gecombineerd met een informele sfeer. Ambi Pack is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, er werken ruim 80 mensen. We werken van maandag tm vrijdag in dagdienst en heel incidenteel op zaterdag.

Reageer dan op deze vacature en ga de uitdaging aan om met jouw kennis en ervaring de afdeling een stap vooruit te helpen. Solliciteer via de solliciteer button. Als je vragen hebt, kun je deze sturen naar sollicitatie@ambipack.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Soliciteer direct