Commercial Manager; zorg jij voor gezonde groei?

Geplaatst op: 06-03-2023

Ambi Pack is ter vervanging op zoek naar een Commercial Manager (40h). Ambi Pack groeit en professionaliseert nog verder. Jij stuurt het Sales team aan en zorgt samen voor de vergroting van ons marktaandeel met positieve lange termijn relaties met onze klanten.

 • Functie

  Commercial Manager

 • Werkervaring

  5 jaar

 • Full-time / Part-time

  40 uur

 • Salaris indicatie

  Nader te bepalen

 • Opleidingsniveau

  HBO denk- en werkniveau

 • Sluitingdatum

  31-05-2023

Wat ga je doen?
 • Met jouw internationale ervaring stel je jezelf als doel het marktaandeel in Duitsland en Scandinavië te vergroten. Je hebt al commerciële ervaring in een productiebedrijf en snapt daarom heel goed dat groei alleen realiseerbaar is als het productie technisch gedragen kan worden. Daarom zoek je regelmatig het contact met alle relevante collega’s van Operations.
 • Door je ervaring in of affiniteit met de pharma en/of supplementen branche, ben je snel op de hoogte van onze (potentiële) klanten en de markt. Je speelt in op de wisselende behoeftes in deze markt.
 • Je hebt dagelijks contact met de bestaande key accounts en bent in staat de relatie en langdurige samenwerking op een voor onze organisatie gezonde manier te behouden en tegelijkertijd met hen de onderhandeling aan te gaan.
 • Je stuurt je team aan en bent hun aanspreekpunt. Je weet hen op prettige wijze dagelijks te enthousiasmeren, coachen en begeleiden.
 • Je weet de huidige processen op het gebied van sales & marketing te verbeteren en dit te monitoren, door introductie van – voor de organisatie nieuwe – KPI’s. Je zoekt hierin de verbinding met andere afdelingen binnen de organisatie én binnen de groep.
 • Je werkt samen met leden van de familie en oudgedienden binnen de organisatie en brengt hen nieuwe inzichten. Als commercieel manager zoek je bovendien de samenwerking en synergie met leden binnen de groep. Je houdt hierbij het belang van de lokale entiteit goed in het oog. Je gaat graag regelmatig op pad – binnen Europa – voor meetings met leden van de groep, werving van klanten, of voor deelname aan beurzen.
Jouw profiel
 • Je bent een stevige, ondernemende commerciële leider en hebt het vermogen én de ambitie om impact te maken op de groei en professionalisering van de organisatie. Je hebt ervaring met sales en marketing binnen een productieorganisatie
 • Je ziet kansen en kunt goed schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je vertaalt je visie naar een concreet en duidelijk plan en neemt vervolgens je team op pragmatische wijze mee. Je bent in staat om je stijl en aanpak aan te passen aan de situatie. Je beschikt over uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse en bij voorkeur ook Duitse en Franse taal, schriftelijk en mondeling
Wij bieden
 • Marktconforme beloning en een leuke afwisselende werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling en initiatief worden gestimuleerd.
 • Je komt terecht in een enthousiast team bij een professionele speler met full service activiteiten binnen een internationale groep.
Waar ga je werken?

Ambi Pack is een co-producent en co-packer van voedingssupplementen, medische hulpmiddelen, cosmetica en geneesmiddelen. Binnen Ambi Pack verwerken we verschillende grondstoffen op onze productie- en verpakkingslijnen. Ambi Pack is sinds vorig jaar onderdeel van de Europese Naturacare Group, en van oorsprong een echt familiebedrijf. Dit betekent een enorme toewijding, korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit gecombineerd met een informele sfeer. We zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, en werken samen met ruim 90 mensen.

Reageer dan op deze vacature en ga de uitdaging aan om met jouw kennis en ervaring de afdeling een stap vooruit te helpen. Solliciteer via de solliciteer button. Als je vragen hebt, kun je deze sturen naar sollicitatie@ambipack.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Soliciteer direct

Commercial Manager