Ben jij de Operator Packaging die wij zoeken?

Geplaatst op: 03-08-2020

Als Operator Packaging werk je op onze verpakkingsafdelingen waar geneesmiddelen, cosmetica, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen worden verpakt. Samen met je collega’s haal je elke dag het maximale uit de verpakkingslijnen. We plannen je op verschillende lijnen in; zo heb je afwisseling in je werk en ben je breed inzetbaar.

Ambi Pack is een echt familiebedrijf. We zijn co-producent en co-packer van voedingssupplementen, medical devices, cosmetica en geneesmiddelen. Dat doen we in dagdiensten, van maandag tot en met vrijdag. We zoeken iemand met technisch inzicht die die secuur werkt. Afhankelijk van dat inzicht leer je steeds meer over onze machines.

 • Functie

  Operator Packaging

 • Werkervaring

  0 - 5 jaar

 • Full-time / Part-time

  32 - 40 uur

 • Salaris indicatie

  Nader te bepalen

 • Opleidingsniveau

  LBO

 • Sluitingdatum

  31 januari 2024

Wat houdt onze operator vacature in?

Jij wordt ingezet op onze verpakkingsafdelingen, waar in dagdienst geneesmiddelen, cosmetica, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen worden verpakt. We werken er naar toe dat je op verschillende lijnen kan worden ingepland. Zo is er afwisseling in je werk en ben je breed inzetbaar. We werken o.a. met sachetteer- en blistermachines en beschikken over diverse afvullijnen. Je zorgt voor de voorbereiding van de orders en bedient de machines. Je zorgt voor een goede verwerking van het gereed product en afronding van het protocol. Dit alles doe je in teamverband.

 • Afwisseling en streven naar brede inzet
 • Leren werken met onze verschillende machines
 • Verwerken van een gereed product
 • Werken in een team
 • Werken in dagdiensten van maandag t/m vrijdag

Jouw profiel

Jij zorgt er, samen met je collega’s, voor dat je elke dag het maximale haalt uit de verpakkingslijn waar je bent ingepland. Want je haalt er voldoening uit als je weet dat je die dag een hogere opbrengst hebt gedraaid dan de dag er voor. Je werkt secuur, volgens het protocol en doet in process controles zodat je zeker weet dat het product dat aan de klant geleverd gaat worden, precies is wat we hebben afgesproken. Afhankelijk van jouw technisch inzicht wordt jou steeds meer geleerd over het instellen en ombouwen van de verschillende machines.

Waar ga je werken?

Ambi Pack is een co-producent en co-packer van voedingssupplementen, medical devices, cosmetica en geneesmiddelen. Binnen Ambi Pack verwerken we verschillende grondstoffen in onze productie- en verpakkingslijnen. Ambi Pack is een echt familiebedrijf. Dit betekent een enorme toewijding, korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit gecombineerd met een informele sfeer. Ambi Pack is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, er werken ruim 80 mensen. We werken van maandag tm vrijdag in dagdienst en heel incidenteel op zaterdag.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs

Solliciteer direct

Kom jij bij ons werken als Operator Packaging