Een nieuwe bladzijde voor Osman

Het is een bijzonder jaar voor Osman. Binnen een jaar vond hij werk bij Ambi Pack, ging hij trouwen en wordt hij ook nog eens vader. “Echt een nieuwe bladzijde in mijn leven. Juist op zulke momenten is het heel belangrijk dat je met plezier naar je werk kunt gaan”, vertelt de Operator Production.

Voor hij zijn huidige baan vond, had Osman ook al een functie als Operator Production. “Maar toen werkte ik met pannenkoeken en noten. Dat was een heel ander proces. Nu ben ik ook echt aan het produceren”, zegt Osman terwijl hij een mengmachine controleert. “Ik werk met verschillende machines die kunnen mengen, tabletteren en capsuleren. Totaal andere machines dan ik gewend was, maar mijn collega’s hebben me altijd goed geholpen en alles heel duidelijk uitgelegd.”

Medewerker aan het overleggen met collega bij de machine

Heel belangrijk dat je met plezier naar je werk kunt gaan.

Medewerker is zich aan het omkleden

Iedere ochtend krijgt Osman te horen welke klussen er te doen staan. “Het verveelt nooit. Iedere dag sta je namelijk ergens anders. Die afwisseling vind ik heel fijn.” Naast het produceren, is ervoor zorgen dat de machines en de ruimtes grondig schoon blijven, een belangrijk onderdeel van Osmans werk. “Dat doe ik bijvoorbeeld met een stoomreiniger. Je wilt er echt voor zorgen dat alles zo zuiver mogelijk is.”

Osman zegt echt te merken dat hij bij een familiebedrijf werkt. “Dat voel je gewoon in de manier waarmee met je omgegaan wordt. Ik krijg hier enorm veel waardering en dat doet me echt heel erg goed.”

Medewerker is bezig met schoonmaken van de omgeving

Iedere dag sta je ergens anders. Je wilt er voor zorgen dat alles zo zuiver mogelijk is.